M E R V E I L

Brengt verwondering.

Voor jouw leven. Voor jullie verhaal. Het vertaalt levensverhalen in pakkende woorden en brengt die in de vorm van persoonlijke ceremonies op maat. Onze opleiding tot ceremoniespreker volgen? Dat kan ook!

S O C I A L    M E D I A

C O N T A C T

  • Merveil Facebookpagina
  • Grey Instagram Icon

Merveil

stefanie@merveil.be

+32 (0)499 15 09 64

www.merveil.be

BE 0678.703.654

Merveil is officieel Partner van het

House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.
Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com

2019Merveil - All rights reserved | Privacyverklaring

O P L E I D I N G   T O T    C E R E M O N I E S P R E K E R

W A T   Z A L   J E   L E R E N?
 

De opleiding tot ceremoniespreker bestaat uit 10 modules. Elke module bouwt voort op de vorige en zorgt ervoor dat je een stevige basis aan kennis en vaardigheden krijgt om zelf als professionele ceremoniespreker aan de slag te gaan.

Module 1 | Een duik in de wereld van de ceremoniespreker

In deze module neem ik jou mee in de wereld van de ceremonies. Je leert hoe ceremonies in elkaar zitten, hoe ze vorm krijgen, uit welke elementen ze bestaan en welke soorten er zijn. Daarnaast leer ik jou ook de markt en het netwerk kennen, de verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan, de rollen die je kan opnemen, enz. 

Module 2 | Ceremonie-opstellingen en praktische organisatie

In de 2e module gaan we dieper in op de praktische organisatie van een ceremonie. Denk maar aan: Welke opstellingen zijn er mogelijk? Hoe kan je met de opstelling de sfeer van een ceremonie bepalen? Wat met aankleding en styling? Hoe implementeer je muziek en geluid? Enz.

Module 3 | Klantencontact en gesprekstechnieken

In module 3 leer ik jou hoe je je dienstverlening en workflow kan opstellen, hoe je je klanten hierin meeneemt en welke technieken je bij je gesprekken kan inzetten om het verhaal van elke klant zo goed mogelijk te kunnen vatten en een aanbod op maat te kunnen creëren.

Module 4 | Concepten en creatieve aanpak

In module 4 leer ik jou hoe je een ceremonie kan opbouwen en vormgeven, hoe je op zoek gaat naar een concept of rode draad en hoe je creatief aan de slag kan gaan zodat elke ceremonie die je creëert een persoonlijke, unieke en leuke toets krijgt.

Module 5 | Coördinatie en uitwerking

Module 5 gaat helemaal over het uitwerken van een ceremonie. Hoe begin je aan een draaiboek? Hoe volg je meerdere ceremonies tegelijkertijd op? Wanneer neem je contact op met sprekers, zoals familie en vrienden? Hoe brief je hen het best? Welke partners dien je te contacteren? Welke timing dien je te respecteren? Enz.

Modules 6 & 7 | Creatief schrijven en storytelling

In module 6 en 7 gaan we aan de slag met woorden! Ik leer jou alles over het schrijven van boeiende verhalen en innemende teksten. Denk maar aan: hoe giet je alle info die je verkregen hebt nu in een tekst? Hoe behoud je het overzicht? Welke schrijftips en -tricks zijn er? Wat is storytelling en hoe ga je ermee aan de slag? Enz.

Extra: als je premium of vip cursist bent, krijg je de kans om de aangeleerde technieken uit module 6 en 7 onder begeleiding in te oefenen tijdens een praktische workshop op de live-dag.

Modules 8 & 9 | Spreken voor publiek, spreken met impact

Modules 8 en 9 zijn werkelijk de kers op de taart. Jouw verhaal is af, de ceremonie is praktisch uitgewerkt, en nu ga je eindelijk spreken! Ik leer jou alles over de kracht van verwondering, over spreken voor publiek, over interactie, over intonatie, over het leiden van een ceremonie, over lichaamshouding én over hoe jij vol zelfvertrouwen vooraan kan staan.

Extra: als premium of vip cursist kan je tijdens de live-dag met deze technieken aan de slag tijdens een praktische workshop. Hier kan je de theorie onder begeleiding leren omzetten in de praktijk.

Module 10 | De ceremoniedag

In module 10 leer je tot slot alles over de ceremoniedag zelf. Welke kledij is gepast? Hoe bereid je jezelf best voor? Hoe zorg je voor een vlotte opstart? Hoe begeleid je de ceremoniegasten? En de familie? Wanneer onderneem je welke actie? ... Kortom, met het afronden van deze module ben je helemaal klaar om er zelf te gaan staan!

Tip: Krijg je naast dit alles graag persoonlijke begeleiding, coaching en feedback? Voelt het beter om je eerste stappen te zetten met een vertrouwenspersoon aan je zijde? Dan is het vip traject ongetwijfeld iets voor jou.

B O N U S M A T E R I A A L
 

Wie gaat voor de premium of de vip formule wordt verwend

met extra bonusmateriaal.

 

Twee e-books vol met waardevolle info die net buiten de cursus vielen, maar die ik jou zeker niet wilde onthouden omdat ze jou zeker dat extra duwtje in de rug zullen geven.

 

Beide e-books focussen op het opstarten en runnen van

een succesvolle business als ceremoniespreker.

Want naast de nodige kennis en vaardigheden over de job zelf, is het ook verdraaid handig als je weet hoe je snel jouw ideale klanten aantrekt (dat kan ik je zeggen ;-)).

B O N U S   1

B O N U S   2