top of page
Merveil  - JV Photography 171.jpg

ONZE KLANTEN OVER HUN MOMENT VAN VERWONDERING

Van alle verhalen die we mogen vertellen, zijn de warme en lieve woorden achteraf het mooist.

Zo dankbaar dat we dit voor elk van jullie mogen doen. Stuk voor stuk verhalen, mensen en ervaringen om nooit te vergeten.

Wist je trouwens dat onze klanten ons stuk voor stuk een 5-sterren review gaven? Wat zijn we trots! Hieronder lees je er slechts enkele. Wil je ze allemaal lezen? Klik dan snel door naar onze Google-pagina.

Stefanie maakte onze prachtige grote dag helemaal perfect. We wilden een persoonlijke ceremonie waarbij iedereen betrokken was maar hadden nooit verwacht dat dit zo perfect zou zijn. Stefanie bracht echt ons verhaal en door haar leerden we elkaar nog beter kennen!
Een dankjewel vanuit het diepst van ons hart om ons verhaal zo prachtig te brengen. We hadden meteen het gevoel dat jij er iets ongelofelijks van zou maken maar werden toch nog zo hard verrast.

Charlotte & Olivier

05_6P9A2937.jpg

Dat we een ceremonie wilden, dat wisten we, maar hoe er aan te beginnen en wat deze dan precies moest inhouden was minder duidelijk.
Tijdens de voorbereidingen stelde Stefanie ons meteen gerust en was ze een enorme hulp bij de uitwerking van onze ceremonie. De verwondervragen waren natuurlijk ook een zeer leuk deel hiervan. Dankzij Stefanie kregen we een ceremonie waar wij en al onze gasten enorm van genoten hebben. Stefanie slaagde er in om een ceremonie te creëren die volledig aansloot bij onze persoonlijkheid. Een ceremonie waarvan wij nog zeer lang zullen nagenieten en waar we nog vaak op zullen terugkijken.
Het was zeer aangenaam samenwerken. Merci Stefanie!

Dirgni & Arne

Dirgni & Arne-441.jpg

Lieve Marie,
Twee maanden later en net terug van een heerlijke huwelijksreis, zijn we nog steeds aan het nagenieten van onze prachtige dag. Een dag waarop onze ceremonie zeker en vast één van de hoogtepunten was. Het was echt prachtig! Helemaal zoals we het gewild hadden! Met een lach, een traan en hier en daar een flauw mopje 😉.


Het voelde alsof een vriendin die ons al jaren kende ons verhaal bracht. De ceremonie sloot perfect aan bij wie we zijn. Alles dat voor ons belangrijk is, werd door jou in een prachtig verhaal gegoten.

 

We vinden het dan ook stiekem wel jammer dat onze samenwerking afgelopen is. Bij elk mailtje dat we van jou kregen zaten we weer te popelen wat voor leuke opdracht we zouden krijgen. De sessies samen en de verwondervragen zorgden op zich al voor uren plezier, maar de grootste verwondering kwam toch tijdens de ceremonie zelf. We vielen van de ene verrassing in de andere. Het gaf ons een veilig gevoel om onze ceremonie aan jou toe te vertrouwen.


Ook de hulp die we tijdens de voorbereidingen kregen rond andere praktische zaken zorgde er voor dat we op de dag zelf niets anders hoefden te doen dan genieten. En dat hebben we echt met volle teugen gedaan (en zijn we nog steeds aan het doen 😉)

Nogmaals een super dikke merci, je deed het echt fantastisch! De vele lovende reacties die we kregen, kunnen dit alleen maar bevestigen!

Lowie & Amber

0117_Amber & Lowie__D9A9209_websize.jpg

Zonder echt een heel concreet idee te hebben van wat we precies met onze huwelijksceremonie wouden doen, stuurden we Stefanie een mailtje met de vraag om advies. Tijdens ons 1ste gesprek voelden we direct een klik met haar en beseften we dat ze perfect begreep waar het bij ons om draait. Dit heeft ze tijdens onze ceremonie dan ook perfect overgebracht. Ze bracht een warme en oprechte ceremonie met plaats voor emotie en humor, zonder te veel zeemzoete teksten 😉. Het was een moment speciaal voor ons en daar zijn we haar heel dankbaar voor! Juiste woorden zijn er eigenlijk niet om deze ceremonie te beschrijven, het ging vooral om de 'beleving'. En dat hebben zowel wij als onze vrienden en familie gedaan 🥰 Liefste Stefanie, nog eens dikke merci voor alles! 😍

Leen & Wout

266_Huwelijk_Leen&Wout_Full_Album_Export

Al van bij onze eerste ontmoeting voelden we dat het juist zat. Als non-beslissers en eeuwige twijfelaars, hadden we slechts een terugrit naar huis nodig om Stefanie ons eerste 'jawoord' te geven. Stefanie straalt rust uit en brengt het verhaal van Merveil met zoveel karakter en liefde, dat je niet anders kan dan je eigen verhaal in haar handen te leggen. En wat zijn wij zo blij dat we haar dat vertrouwen hebben gegeven. De manier waarop Stefanie oog had voor en rekening hield met wat wij en onze sprekers graag wilden vertellen, oversteeg al onze verwachtingen. Onze ceremonie werd ons verhaal en dat is wat we van bij aanvang het allerbelangrijkste hebben gevonden. Merveil bezorgde ons een onvergetelijk moment waar we nog heel erg lang verwonderd en sprakeloos van zullen zijn.

Stefanie,
Bedankt voor je inspiratie en ideeën, voor je positiviteit, je sympathie en je bereidheid om te luisteren naar wie wij echt zijn!

Sven & Nelleke

VORMKRIJGER0188.jpg

De samenwerking met Stefanie verliep TOP! Onze ceremonie (en de voorbereiding die eraan vooraf ging) verliep vlekkeloos.

De ceremonie was super! Voor ons was het het hoogtepunt van onze dag. Helemaal hoe wij het wouden!

Bedankt Stefanie, je kent je vak! 😘

Thalia & Joeri

Thalia&Joeri-483.jpg

Onze love ceremony werd met de grootste professionaliteit door Stefanie in elkaar gestoken. Tegelijk voelde de samenwerking enorm persoonlijk aan. Tijdens de voorbereiding liet ze ons meermaals stilstaan bij onze relatie en liefde, wat het resultaat zeker ten goede is gekomen: Stefanie bracht ons verhaal op een grappige manier, af en toe emotioneel, lief maar vooral helemaal passend bij ons. Er was meteen een groot vertrouwen, wij zijn fan!

Barbara & Mathieu

2019-11-27 08.28.37 2.jpg

Vanaf onze eerste ontmoeting wisten we dat we bij Stefanie (Merveil) aan het juiste adres waren. We waren onmiddelijk gerustgesteld en voelden ons steeds op ons gemak. Het was een heel fijne en aangename samenwerking met een warme en persoonlijke aanpak op maat van onze wensen.
Met de nodige spanning en nieuwsgierigheid hebben we uitgekeken naar onze grote dag met als hoogtepunt onze ceremonie. Ook hier werden we weggeblazen door de professionele aanpak van Stefanie: gracieus, een warme aangename stem, perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd. Getuige hiervan waren de vele positieve reacties van familie, vrienden, kennissen ... kortom al onze gasten! Wij willen via deze weg Stefanie dan ook nogmaals van harte bedanken om van onze ceremonie een pareltje te maken waar we voor de rest van ons leven met de nodige trots en plezier op zullen terugkijken! Wij willen haar dan ook heel graag aanbevelen aan iedereen die een magisch moment op zijn huwelijksdag wil toevoegen.

Mario & Lieselotte

IMG_20190628_215702.jpg

Het thema van onze huwelijksceremonie was "Dromen", wel dankzij Stefanie is deze droom echt werkelijkheid geworden. De dienst was zeer sereen, hartverwarmend en persoonlijk. Stefanie heeft een enorm talent om het verhaal van mensen naar voor te brengen, zeker als je weet dat we Stefanie in een heel korte tijd hebben leren kennen. Alle aanwezigen (250 mensen), hebben ons verteld dat het de mooiste dienst was die ze ooit hebben gezien, dit is volledig de verdienste van Stefanie en de band Bearfeet. Dikke dankjewel!

Sebastien & Ulrike

U&B10-39.jpg

Al van bij het eerste contact hadden we al een klik met Marie. Uiterst sympathieke en vriendelijk vrouw. Ze maakte van onze ceremonie een fantastische belevenis. Heel persoonlijk en ontroerend verhaal met een vleugje humor. Ze oversteeg al ons verwachtingen. Prachtig. Nogmaals bedankt.

Koen & Bieke

NOTRE JOURNEE EN HD (222 sur 945)_websiz

Stefanie heeft onze huwelijksceremonie afgelopen zomer verzorgd. Het hele proces van de initiële ontmoeting tot de uiteindelijke ceremonie verliep vlekkeloos. We voelden ons meteen op ons gemak met de manier van werken. Stefanie heeft alles tot in de puntjes geregeld en er simpelweg een prachtige ceremonie van gemaakt. Tijdens de ceremonie was het van begin tot het einde genieten om ons eigen persoonlijke verhaal te horen. We hebben alleen maar complimenten mogen ontvangen.

Bedankt voor alles Stefanie!

Maarten & Monika

13FD3001-1349-44D4-900C-6FD7882F3075.jpe

Via Instagram hebben we Merveil, en dus ook Stefanie, leren kennen. We hebben meerdere sprekers gecontacteerd, maar bij Stefanie kregen we meteen een goed gevoel. En onze eerste ceremoniesessies bevestigden enkel dat gevoel. Waarbij andere huwelijksleveranciers ons eerder in het proces al eens het gevoel gaven dat we niet 'speciaal' of 'alternatief' genoeg waren, stelde Stefanie ons helemaal gerust met haar enthousiasme. Wat was dat fijn! We voelden ons meteen op ons gemak bij haar, wat niet gemakkelijk is als je de hele tijd persoonlijke dingen moet vertellen.

Stefanie haar talent is een vorm van kunst, waarbij ze haar oprechte interesse kan omzetten in een puzzel van woorden. En wanneer die puzzel wordt samen gelegd, is het resultaat prachtig. Onze ceremonie torent nog steeds boven onze verwachtingen uit en is veruit ons favoriete moment van de dag. Stefanie was zo doordrongen van ons verhaal, dat enkele gasten zelfs dachten dat ze een vriendin van ons was. En eigenlijk is ze dat ook geworden.

Bedankt, lieve Stefanie, voor al het harde en ook prachtige werk. Voor ons onvergetelijk.

Annemiek & Brecht

Annemiek&Brecht(72van113).jpg

Stefanie heeft de ceremonie van ons huwelijk verzorgd en wauw, hoe goed ze dat gedaan heeft. Het was alles waar we ooit van konden dromen. Warm, liefdevol, oprecht, intiem.... Dankzij haar was onze speciale dag nog mooier 🥰 Stefanie, nogmaals bedankt voor alles! 😘😘

Britt & Andrik

Britt___Andrik_-_The_Wedding_-_by_Leentj

We leerden Stefanie kennen op de idoido beurs. Na een superleuke babbel spraken we verder af. Stefanie zorgde ervoor dat óns verhaal werd verteld tijdens onze huwelijksceremonie. Met een lach en een traan werden we verwonderd met haar teksten en de woorden van onze familie en vrienden. Het werd voor ons een onvergetelijk moment.
Tijdens het voorbereiden van de ceremonie hield ze ons ook steeds van alles op de hoogte (zaken die wij als koppel heel erg nodig hadden en appreciëren).
Haar passie voor woorden en verhalen zorgen voor een unieke ceremonie. Daarnaast is Stefanie zelf ook een gewoon supermadam!

Charlot & Hendrik

20181103-_U9A9290.jpg

Wat een dag! En de ceremonie maakte deze alleen nog maar perfecter. We hebben op dit uurtje zoveel gelachen, geweend en dankbaarheid gevoeld. Prachtige woorden van vrienden en familie, die door Stefanie een mooi levensverhaal werden. We hadden heel hoge verwachtingen voor onze ceremonie, maar hiervan hadden we nooit kunnen dromen! Wij kunnen je niet genoeg bedanken voor dit prachtig moment. En niet enkel wij waren onder de indruk, maar al onze vrienden en familie ook. We kunnen er alleen maar met liefde in ons hart aan terugdenken.

Ella & Laurent

_LEH9924_Laurent&Ella_Ceremonie_8022017-

Na een eerste ontmoeting waren we al verkocht! Stefanie stelde ons onmiddellijk op ons gemak met haar professionele doch persoonlijke aanpak. Ze loodste ons moeiteloos door alle voorbereidingen op een ontspannende manier.
Door haar creatieve ideeën en weloverwogen aanpak kregen we hoge verwachtingen die bij de eigenlijke ceremonie ook nog eens overtroffen werden!
Het werd een ronduit prachtig verhaal van Stefanie, afgewisseld met leuke stories van onze sprekers.
Stefanie, nogmaals bedankt voor je verwonderende woorden in een prachtig, onvergetelijke ceremonie.

Naomi & Elie

Naomi & Elie (21-09-2019) (71).jpg

Stuur ons dan zeker een berichtje via het contactformulier of via e-mail. We beantwoorden alle berichten persoonlijk en met heel veel liefde.

Jullie vernemen meteen of we nog een plekje vrij hebben op jullie dag en ontvangen onze infobrochure met info over onze werkwijze en prijs.

Heel graag tot snel!

MOGEN WIJ JULLIE OOK VERWONDEREN MET JULLIE VERHAAL?

5N1A9054 (1).jpg
bottom of page