Merveil.Hannah..CopyrightMargoCarton_051

OVER ONS

T

Wie Merveil zegt, denkt aan een team van warme en enthousiaste storytellers.

Goed met woorden.

Gedreven door mensen.

Altijd klaar om te verwonderen.

En met een heel groot hart.

ZAAKVOERDER - STORYTELLER

"Ik moet gewoon iets gaan doen met mijn passie voor woorden. En het liefste kan ik er iets mee betekenen voor anderen".

 

Dat moet zowat het eerste geweest zijn wat Stefanie dacht toen ze de basis legde voor Merveil. "Want schrijven en spreken, dat maakt me gelukkig, dat ging precies altijd als vanzelf", zegt ze.

 

Toch was dat ooit anders, want na haar Masterstudies in de Bestuurskunde en later ook in de Bedrijfseconomie, ging Stefanie aan de slag in het bedrijfsleven. Een pad dat lang niet zo goed voelde als gehoopt.

Daarom besliste ze enkele jaren geleden om volop te gaan voor het leven waar ze altijd al van droomde. "Want het liefste, geef ik het leven door met mijn pen en met mijn stem", zegt Stefanie.  Het is haar droom om anderen hiermee te verwonderen en te inspireren.

Stefanie is de drijvende kracht achter Merveil en de Merveil Academy. In die laatste deelt ze haar kennis over storytelling, spreken voor publiek en ceremonies met anderen. 

Merveil.Hannah..CopyrightMargoCarton_101

Stefanie

CLINCKEMAILLIE

Merveil.Hannah..CopyrightMargoCarton_108

Annemiek

LEMMENS

STORYTELLER

Merveil, dat is ook Annemiek.

Een zesentwintigjarige liefhebber van communicatie die gelooft in de kracht van woorden. Die werkt als project manager bij een communicatiebureau in het Mechelse. Daar waar haar passie voor mensen en hun verhalen is ontstaan.

Sinds Annemiek Merveil heeft leren kennen voor haar eigen huwelijksceremonie, heeft ze het niet meer losgelaten. Ze startte als één van de eerste aan de Merveil Academy en is nu helemaal klaar om al die mooie verhalen vorm te geven op nog mooiere dagen.

Wat ze zelf het leukste vond aan haar ceremonie? "Je leert bij over jezelf als koppel. Een verhaal? Dat hadden wij niet. En toch ... De gesprekken op voorhand zijn soms echt verhelderend en leren je zoveel bij over wie je samen bent."

Ze kijkt er dan ook naar uit om anderen te verwonderen met hun eigen verhaal.

STORYTELLER

Merveil, dat is ook het hart van Marie.

Met een achtergrond in Wellbeing, staat voor Marie de mens centraal in elk verhaal. Ze houdt ervan om met een open blik te kijken en te luisteren naar anderen, om authenticiteit te omarmen en om mensen te laten zien wat hen zo speciaal maakt.

Marie focuste zich tot voor kort op de huwelijksceremonies binnen het Merveil-team. Tot haar geliefde mama onlangs veel te vroeg overleed.

"Rouwen is als het voelen van intense liefde die geen bestemming meer heeft", zo beschrijft ze die ervaring zelf.

Het waardevolle afscheid dat ze haar mama kon geven tijdens een persoonlijke afscheidsviering maakte zo'n indruk dat ze besloot om zich binnen het team nog sterker toe te leggen op het voorzien van de juiste woorden en begeleiding voor elk afscheid.

Merveil.Hannah..CopyrightMargoCarton_056

Marie

PYNOO

Merveil.Hannah..CopyrightMargoCarton_048

Zin om samen te werken?

Benieuwd wat Merveil voor jullie kan betekenen?

Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende kennismaking.

Een ceremonie is een heel persoonlijk iets en daar gaat een proces aan vooraf waarbij jullie zich 100% vertrouwd moeten voelen.

 Jullie ontmoeten dan ook steeds diegene van ons die effectief jullie verhaal zal vertellen.

Alle foto's op deze pagina werden gemaakt door Margo Carton Fotografie