M E R V E I L

Brengt verwondering.

Voor jouw leven. Voor jullie verhaal. Het vertaalt levensverhalen in pakkende woorden en brengt die in de vorm van persoonlijke ceremonies op maat. Onze opleiding tot ceremoniespreker volgen? Dat kan ook!

S O C I A L    M E D I A

C O N T A C T

  • Merveil Facebookpagina
  • Grey Instagram Icon

Merveil

stefanie@merveil.be

+32 (0)499 15 09 64

www.merveil.be

BE 0678.703.654

Merveil is officieel Partner van het

House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.
Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com

2020Merveil - All rights reserved | Privacyverklaring

 

O V E R   O N S

Wie Merveil  zegt, denkt aan een team van warme en enthousiaste storytellers.
 

Goed met woorden.

Gedreven door mensen.

Altijd klaar om te verwonderen.

En met een heel groot hart.

Hieronder stellen we ons graag aan jullie voor.

NELE

storyteller

STEFANIE

zaakvoerder en storyteller

MARIE

storyteller

STEFANIE CLINCKEMAILLIE

Als zaakvoerder en storyteller combineert Stefanie haar jarenlange passie voor woord met die voor ondernemen, zingeving en aandacht voor de mens en zijn verhaal.

Na haar studies tot Master in de Bestuurskunde & het Publiek Management en Master in de Bedrijfseconomie, ging Stefanie aan de slag in het bedrijfsleven. Hier deed ze ervaring op in diverse functies in de financieel-economische sector.

Toch besliste ze enkele jaren geleden om volop te gaan voor het leven waar ze altijd al van droomde, want het liefste geeft ze het leven door met haar pen en met haar stem.

Het is haar droom anderen hiermee te verwonderen en te inspireren.

NELE VAN DAMME

Merveil, dat is ook Nele.

Als je 't haar vraagt, dan is een verhaal vertellen één van de mooiste dingen die er bestaat. Als kind luisterde ze graag naar verhalen die werden voorgelezen en met ouder worden, raakte ze steeds meer geïnteresseerd in de persoonlijke verhalen van mensen.

Nele voelt situaties en verhalen haarfijn aan en wil er als storyteller haar steentje aan bijdragen om die verhalen te laten voortleven door ze te vertellen. Ze wil niets liever dan jullie verwonderen door alles wat met jullie verhaal te maken heeft mooi uit te werken tot een prachtig en waardevol geheel.

Oja, wist je trouwens dat Nele al heel wat podiumervaring heeft? Als professionele balletdanseres en choreografe weet ze als geen ander hoe ze haar publiek kan verwonderen en betoveren!

MARIE PYNOO

Merveil, dat is ook het hart van Marie.

Met een achtergrond in Wellbeing, staat voor Marie de mens centraal in elk verhaal. Ze houdt ervan om met een open blik te kijken en te luisteren naar anderen, om authenticiteit te omarmen en om mensen te laten zien wat hen zo speciaal maakt.

Reeds van kinds af aan deed ze niets liever dan verhalen schrijven. Want schrijven, dat is gevoel weerleggen in woorden, zegt ze zelf. Schrijven is verwondering creëren, waardoor mensen met een andere blik naar de dingen kijken.

Marie ziet storytelling dan ook als pure passie, creativiteit en één van de mooiste vormen van communicatie.

Zin om samen te werken?

Benieuwd wat Merveil voor jou kan betekenen?

Contacteer ons dan snel!

Wie weet schrijven we straks ook samen aan jullie verhaal.